Sledite oranžni in se prepričajte!

O nas

Za podjetjem Avionček d.o.o. stojimo mladi, zagnani in srčni ljudje. Svoje delo opravljamo z veseljem. Naše vodilo je preprosto: zakaj bi bili dobri, če smo lahko najboljši.

Za nas je sreča, da se lahko vsak dan družimo z ljudmi, katerim lahko vsaj malo sooblikujemo življenje. Z našo storitvijo želimo gostom polepšati dan in v čimvečji meri zadovoljiti njihova pričakovanja. Ne želimo si zgolj zadovoljnih gostov. Mi želimo naše goste tako navdušiti, da bi se k nam, z veseljem vračali.

Naša ponudba je prilagojena potrebam in željam gostov. Ker so naši gostje tako turisti, ki se odpravljajo na počitnice oz. se iz njih vračajo, poslovneži, zaposleni na letališču kot tudi zgolj obiskovalci, ki si želijo od bliže pogledati vrvež na pristajalni stezi, je naša ponudba, v čimvečji meri, prilagojena njihovim potrebam in željam. Tako se lahko pri nas okrepčate s slastnimi sendviči, hrustavčki in bureki, posladkate s tortami in drugimi sladkimi dobrotami, v poletnih mesecih s sladolednimi kupami in obrtniškim sladoledom, lahko pa pridete zgolj na pijačo ali okusen cappuccino. Pridite, veseli vas bomo!

Seveda pa nismo pozabili niti na naše najmlajše. Na terasi Caffe Avionček kot tudi na Razgledni terasi Avionček smo postavili nova, vse bolj priljubljena lesena igrala slovenskega proizvajalca Hutko. Tako na letališču niso zanimiva zgolj letala na pristajalni stezi, temveč tudi otroško druženje na in pod igrali. Medtem ko se otroci prijetno zabavajo, lahko starši brezsrbno uživajo ob odlični kavici in pregrešno dobri tortici. Zato ne oklevajte, sledite oranžni in se prepričajte. Se vidimo!

 

Kontakt:

Caffe Avionček in Razgledna terasa Avionček

Zg. Brnik 130 A

4210 Brnik – Aerodrom

www.avioncek.si

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Tel. Caffe Avionček: 040 487 297

Tel. Razgledna terasa Avionček: 040 173 813


Avionček d.o.o.

Zg. Brnik 130 A

4210 Brnik - Aerodrom

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive