Razgledna terasa Avionček

Na Letališču Jože Pučnik Ljubljana, na novem delu letališkega terminala, se je odprl nov pogled – Razgledna terasa Avionček. Več kot petdeset letal dnevno pred vašimi očmi vzleta in pristaja.

Obišči teraso

Caffe Avionček

Lokacija: čakalnica na prihodih
Odprto vsak dan od 6h do 24h oz. do prihoda zadnjega letala.
Kontaktni podatki: 04/ 20 21 075, 040 487 297

Terasa Avionček in razgledna ploščad

Lokacija: razgledna teresa v novem delu potniškega terminala
Odprto vsak dan od 8h do 21h (poletna sezona), oz. od 8h do 18h (izven sezone).
Kontaktni podatki: 040 173 818

Tudi za najmlajše smo poskrbeli

Otroška Hutko igrala na mehki podlagi bodo otrokom polepšala dan, staršem pa omogočila brezskrben klepet v dobri družbi.

Naša ponudba

Kave (Caffe Vergnano in Lavazza), Čaji Althaus, Topli napitki, Brezalkoholne pijače, Vode, Piva, Vina, Peneča vina, Žgane pijače, Pop drinks, Sendviči in hrustavčki, Bureki (mesni, sirni, špinačni, porov), Rogljički, Sladice (torte, tiramisu, pite, muffini), Sladoled, Sladoledne kupe, Sladoledni napitki, Otroške sladoledne kupe in napitki

Caffe Avionček

Caffe Avionček

Caffe Avionček je lokal na prihodih Letališča Jože Pučnik, znan po izvrstni italijanski kavi Caffe Vergnano. Cappuccino, espresso, bela kava ali pa kakšna druga, vam bo polepšala čas, ki ga boste preživeli na letališču.

Preberi več

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive